Re-Silican ainesosat korostavat kauneuttasi

Tarkoin valittujen ainesosiensa ansiosta Re-Silica BeautyGel -geeli ja Beauty Caps -kapselit tukevat ihosi hyvinvointia sisältäpäin.
Ainesosat ovat peräisin luonnosta. Me yhdistämme ja tasapainotamme ne kokonaisuudeksi, joka hoitaa ihoasi, hiuksiasi ja kynsiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Piihappo ja biotiini ovat Re-Silica-geelin ainesosia. Kapselit sisältävät näiden lisäksi myös mikroravintoaineita sinkkiä, seleeniä ja mangaania. Piihappo on mineraali, joka toimii ihon, hiusten, kynsien ja sidekudosten rakennusaineena. Biotiini on tärkeä hiusjuurten ravintoaine ja se auttaa ylläpitämään hiusten sekä ihon normaalia kuntoa. Sinkki auttaa pitämään hiukset, ihon ja kynnet hyväkuntoisina. Seleeni on antioksidantti, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, ja se on myös tärkeä aine kynsien hyvinvoinnin kannalta. Mangaani auttaa ylläpitämään sidekudoksen normaalia koostumusta.

Tuotteemme RE-SILICA BEAUTY-CAPS ja RE-SILICA BEAUTYGEL tarjoavat sinulle näiden ainesosien yhdistelmän, jonka avulla hyödyt niiden positiivisista ominaisuuksista tehokkaalla, miellyttävällä ja turvallisella tavalla. Voit myös käyttää tuotteita yhdessä hoitojakson tavoin: geeliä aamuisin ja yksi kapseli iltaisin.

Lopputuloksena saavutat

  • Kaunis iho
  • Elinvoimaiset hiukset
  • Vahvat kynnet
  • Vahva sidekudos

Koe Re-Silica Beauty -tuotteiden vaikutus omassa kauneudenhoidossasi ja hyvinvoinnissasi!

Kaikki, mitä tarvitset korostaaksesi kauneuttasi

Elinvoimaiset hiukset, kimmoisa iho, vahva sidekudos ja hyväkuntoiset kynnet ovat kaikki merkkejä terveistä elämäntavoista. On helpompaa näyttää hyvältä, kun liikkuu säännöllisesti, nukkuu tarpeeksi ja syö monipuolisesti. Korosta kauneuttasi sisältäpäin RE-SILICA BEAUTY -tuotteilla, jotka sisältävät kehosi tarvitsemia hivenaineita biotiinia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä. RE-SILICA BEAUTY -tuotteiden sisältämällä piihapolla on erittäin korkea kyky sitoa kosteutta. Mikään muu aine tuskin pystyy sitomaan nestettä 300 kertaa painonsa verran kuten piihappo. Piihappogeelin keholle tarjoama nestemäärä tukee kehon normaalia toimintaa. Jotta positiiviset vaikutukset olisivat optimaaliset, on nestettä nautittava vuorokauden aikana vähintään kaksi litraa juoman ja ruoan muodossa.


Ole kärsivällinen, kehosi ei kiirehdi: hiuksesi kasvavat esimerkiksi vain noin 1 cm:n verran kuukaudessa. Huomaat ensimmäiset tulokset kunnolla vasta 2–3 kuukauden kuluttua.